Goedkoopste Android Telefoon

Goedkoopste android telefoonDe goedkoopste android telefoon is op dit moment de LG Optimus L3 II. Deze mobiele telefoon is vooral bedoeld om mee te bellen en smsen. Als je met de goedkoopste android telefoon meer wilt dan alleen bellen en smsen is dat ook mogelijk. Je kunt met deze android telefoon apps downloaden en internetten. De LG Optimus L3 II heeft ook een camera. De foto’s van de goedkoopste android telefoon zijn van redelijke kwaliteit.

Voor wie is de goedkoopste android telefoon geschikt?

Voor velen is de LG Optimus L3 II een goed instapmodel naar smartphones. Als je nog nooit een android telefoon hebt gehad is de goedkoopste android telefoon een goede manier om het te proberen. Deze telefoon is zeer compact waardoor hij goed in je broekzak past. De telefoon is met 107 gram ook nog eens zeer licht voor een smartphone. Als je al langer een smartphone in handen hebt kun je beter op zoek gaan naar een betere android telefoon.

> Alle specificaties van de LG Optimus L3 II

Goedkoopste android telefoons

De LG Optimus L3 II is niet de enige goedkope android telefoon. De LG Optimus L3 II is wel de meest verkochte goedkope android telefoon. Dit komt voornamelijk doordat hij voor veel Nederlanders interessant is als instapmodel. Er zijn in Nederland nog veel meer android telefoons verkrijgbaar die als goedkoopste gezien kunnen worden. De meeste goedkope android telefoons zijn van Samsung. Dit merk wil iedereen een passende android telefoon kunnen aanbieden.

Voor een volledig overzicht van alle goedkope android telefoons:
> Ga naar overzicht goedkope android telefoons